Citizens Channel | 30 June 2021
Albanian- Ato janë mësuar të komunikojnë përpara kamerave, por me 9 qershor gazetarët që mbulojnë punimet e Kuvendit dhe komisionet parlamentare nuk mbanin në duar mikrofona. Me pankarta ku shkruhej: “Ne duam të raportojmë atë që shohim, jo atë që na servirin,” ata u mblodhën të protestonin kundër rregullores së re të Kuvendit të Shqipërisë, për të cilën shprehen se cënon lirinë e medias dhe të drejtën e publikut për t’u informuar.
Read more…